Søg om lån uden dokumentation

Søg lån uden dokumentation

Hvis du er på udkig efter et relativt nemt lån uden at fremvise dokumentation så kan du søge om dette på internettet. Det er udelukkende her, du har mulighed for at søge om lån uden dokumentation og papirer. Du skal være indstillet på at du ikke kan søge særlig mange penge og at omkostningen vil være større.

Det store spørgsmål er derfor, om det ikke er værd at fremvise lønsedler, årsopgørelser mv. for at opnå lavere renter og beskytte din privatøkonomi. Vi ser nærmere på det her.

Lån uden dokumentation og papirer

– Det er en sjældenhed

Det er ikke så mange firmaer der tilbyder lån uden dokumentation, fordi de er forbundet med større risiko ift. at få pengene igen. Selene Finans og LånLet er to af dem der tilbyder dig penge, uden du skal vise dokumentation og papirer.

Hos disse udbydere kan du søge uden dokumentation:

  • Lendon
  • Vivus
  • Selene Finans
  • LånLet

Denne “lånetype” en sjældenhed og kun muligt hos en håndfuld, mens alle de øvrige online udbydere ikke tilbyder denne mulighed. Og med god grund, for det er sjældent smart eller noget der medfører de laveste kreditomkostninger.

Årsagen til at man ikke ønsker det, skal dog være rigtig god. For ellers er det dumt, da man som sagt kan risikere at modtage dyrere lånetilbud og da der ikke rigtig er nogen grund til ikke at gøre det. De vil alligevel skulle modtage dine kontooplysninger, når de skal overføre dig pengene og du vil altid skulle betale dem tilbage – naturligvis.

Overvej derfor kun denne lånemulighed hvis du ikke føler der er andre udveje, for det er absolut ikke det mest optimale, næsten uanset hvilken situation du står i. Du bør ikke holde dig tilbage fra at fremvise dokumenter og så bør du fokusere på at vælge udbydere med lave oprettelsesgebyrer og ÅOP-satser.

Hvis du blot har et mindre pengebehov op til 4.000 kr. kan du rent faktisk optage et lån uden oprettelsesgebyr hos Lendon og Vivus som ny kunde, da det er helt gratis. Det er dog helt normalt at der er stiftelsesomkostninger, når du låner penge online. Se mere om lån uden oprettelsesgebyr her.

Sidst, så kan det være en god idé at forhøre sig hos en økonomisk rådgiver, der har en objektiv holdning til din økonomiske situation og derfor “frit” kan rådgive dig om hvad den bedste løsning er for dig. Alternativt kan en bankrådgiver være behjælpelig, men han vil selvfølgelig være lidt subjektiv, da han jo repræsenterer banken og dens interesser.

Mere om dokumentationen og sikkerheden

Et lån uden dokumentation er lig med at du heller ikke stiller sikkerhed. De to aspekter hænger sammen. Det er vigtigt at du har en grundlæggende forståelse for hvad sikkerhed og dokumentation har af betydning for dine muligheder og ikke mindst de renter du får tilbudt.

Når du søger penge på nettet, skal der aldrig stilles sikkerhed bag og det er ét af de elementer, der bidrager til en enkel og fleksibel ansøgningsproces.

DMCA.com Protection Status