Lån 50.000

Har du brug for ekstra plads i budgettet? Er din konto tom, eller er der bare ikke nok midler til det, du står og mangler? Så er det måske på tide at tage et lån. Det er der heldigvis rig mulighed for. I dag er det ikke længere den eneste mulighed at gå ned i banken og ansøge, der er nemlig en lang række låneudbydere online, som er klar til at hjælpe dig.

Vil du låne 50.000 kr.?

Skal du tage et lån, og har du besluttet dig for at 50.000 kr. er det, du har brug for? Så har vi her samlet et overblik over, hvor du kan vælge at ansøge om et lån, og vi har tilføjet en masse gode råd, så du ikke går galt i byen.

Online er der både udbydere, der specialiserer sig i små, hurtige lån, og så er der dem, der låner lidt højere beløb ud. 50.000 kr. er ikke en lav sum penge, derfor er det vigtigt at du ser dig for, når du vælger tilbud. Metropenge har samlet en liste over forskellige udbydere, der tilbyder lån på 50.000 kr..

SelskabPengebeløbAlderskravIndkomstkravAnsøg gratis
Bank Norwegian5.000 - 400.00023 årFast arbejdeANSØG ››
Profillån5.000 - 50.00018 år125.000 pr. årANSØG ››
Nordisk Lån10.000 - 50.00018 år150.000 pr. årANSØG ››
DER Privat Finans10.000 - 100.00020 år-ANSØG ››
Santander Bank50.000 - 350.00018 år240.000 pr. årANSØG ››

Disse låneudbydere er alle alternativer til at gå i banken. Grunden til, der er så mange udbydere, er fordi mange vælger banken fra. Det er ofte en lang og kompliceret låneproces i din lokale bank, og de stiller desuden en lang række krav, for at du kan blive godkendt som ansøger. Det varierer fra hjemmeside til hjemmeside, hvor mange krav der er, og hvor lang tid låneprocessen tager. På listen oven for, er der blandt andet forskellige krav til, hvor gammel ansøgeren skal være.

Krav du skal opfylde

Hos alle udbyder skal du minimum være fyldt 18 år, men eksempelvis ved Bank Norwegian, DER Privat Finans og ved Fokuslån skal du være henholdsvis 23 og 20 år gammel. Det er ikke unormalt, at der sættes krav til låntagerens alder. I banken er det også svært at tage et lån, hvis man er i starten af tyverne. I hvert fald skal der næsten altid være forældre inde over, som stiller sikkerhed i lånet.

Derudover afhænger det selvfølgelig også af din privatøkonomi, hvor let det er at blive godkendt. Banken går meget op i, hvordan din indkomst ser ud, mange udbydere er mere afslappede med det. De fleste steder afhænger renten af din økonomi, og nogle andre steder har de et minimumskrav for din årlige indkomst. Det er blandt andet tilfældet ved Nordiclån og Santander Bank, hvor du skal have en indkomst på minimum henholdsvis 125.000 DKK og 240.000 DKK om året.

Endnu et krav som er universelt for alle udbydere, er, at du ikke er registreret i RKI. Det er en stempling, som gør at du vil blive afslået som forbruger i mange forskellige sammenhænge.

Brug for andre pengebeløb? Så tjek vores sider om nærliggende lån på 45000 eller 75000 kr.

Få altid overblikket på Metropenge

Der er rigtig mange online selsksaber, og det kan være svært at finde ud af, hvor du bedst låner 50.000 kr. Det er ofte uoverskueligt, hvis du foretager en Google-søgning på lån, og det er derfor, du bør tage udgangspunkt i denne hjemmeside. Du kan altid få overblikket på Metropenge. De firmaer vi har samlet oven for, er det en god idé at tage udgangspunkt i.

Det handler om, at finde den billigste løsning. Besøg derfor de forskellige firmaers hjemmesider og sammenlign deres muligheder. Der er flere forskellige ting, du skal holde øje med. Det drejer sig blandt andet om ÅOP, om du skal stille sikkerhed og lignende. Det kan du heldigvis også finde hjælp til at forstå her på siden, du kan nemlig læse mere om de enkelte ting i vores ‘værd at vide’-fane.

Lån aldrig mere, end du behøver

Der er nogle ting, som det er vigtigt at overholde og skrive bag øret, inden du søger. Især når det er et lån på 50.000 kr. Først og fremmest er det meget vigtigt, at de 50.000 kr. er det beløb, du har brug for, og at du ikke låner mere, end du behøver. Du skal jo betale rente af de penge, du skal betale tilbage, og da renten er et procenttal, bliver renten højere, jo højere beløbet er. Det er en rigtig dårlig idé at vælge et for stort beløb, og så ende med at skulle bruge flere penge på det, end det er nødvendigt.

Samtidig er det også en god idé ikke at låne mindre, end du behøver. Hvis det er en situation, hvor du ikke kan finde penge andre steder fra, og derfor bliver nødt til at søge igen, kommer det også til at koste dig langt mere, end det behøver at gøre.

Valg af løbetid

Det er vigtigt at du gør dig nogle grundige overvejelser på forhånd. Det handler om at ramme rigtigt i første omgang og gøre det billigst muligt. Endnu en ting, som det er en god idé at gøre sig overvejelser om, er hvor lang en løbetid du ønsker. Løbetiden er den periode, du har til at betale pengene tilbage til udlåneren igen, og den er vigtig at overholde.

Overskrid og ignorer aldrig de månedlige frister, da du i værste fald kan risikere at blive sendt til inkasso og registreret i RKI. Det er samtidig en god idé ikke at vælge en for lang løbetid, da du i så fald skal betale renter i længere tid, end det er nødvendigt. På den måde ender dit lån også med at koste mere, end det behøver at gøre. Vær derfor sikker på, at de 50.000 kr. er det beløb, du har brug for, hverken mere eller mindre, og at din løbetid passer på din situation.

DMCA.com Protection Status