Lån 40.000

Du har taget beslutningen om at låne 40.000 kr. Så langt så godt. Men først er der nogle ting, du skal huske at undersøge, og som du skal have styr på, før du underskriver en låneaftale. Her på siden kan du læse dig igennem, hvor du kan ansøge henne, og hvad du skal holde øje med.

Her kan du låne 40.000 kr.

Der er i dag rigtig mange forskellige muligheder for at låne 40.000 kr. Hvor det i gamle dage kun var banken der tilbød dig penge, er der i dag en lang række online låneudbydere, der står klar til at hjælpe dig. På listen her under er der nævnt nogle gode muligheder, når det kommer til online lån på 40000 kr.:

SelskabPengebeløbAlderskravIndkomstkravAnsøg gratis
Bank Norwegian5.000 - 400.00023 årFast arbejdeANSØG ››
Profillån5.000 - 50.00018 år125.000 pr. årANSØG ››
L'EASY5.000 - 50.00020 år-ANSØG ››
Nordisk Lån10.000 - 50.00018 år150.000 pr. årANSØG ››
Nordiclån10.000 - 50.00020 år125.000 pr. årANSØG ››
Santander Bank50.000 - 350.00018 år240.000 pr. årANSØG ››

Uanset hvor du vælger at låne, skal du være fyldt 18 år, være dansk statsborger og ikke være registreret i RKI, som er Danmarks største register over dårlige betalere. Derudover er der nogle online låneudbydere, som har nogle krav, der skal opfyldes for, at du kan låne hos dem. På listen kan du se, at nogle af udbyderne har en højere aldersgrænse, end andre har. Det drejer sig om Fokuslån, L’EASY m.fl., der alle har en aldersgrænse på 20 år.

Det er forskelligt, om en online udbyder går op i, hvordan din privatøkonomi ser ud. Nogle udbydere er fleksible næsten uanset hvad din indkomst er. Andre overvejer mere kritisk, om de ønsker at have dig som kunde, ud fra din økonomiske situation.

Fordele ved at søge lån online

Der er rigtig mange fordele ved at vælge at søge om et lån online fremfor at gå i banken. En af forskellene er blandt andet, at banken har langt flere krav end online selskaberne normalt har, og som vi allerede har nævnt oven over. Det betyder, at det for mange er en god løsning at søge online efter at have ansøgt i banken, da mange får afslag her. På den måde er nettet et rigtig godt alternativ.

Overordnet set er det meget lettere at søge på nettet. Først og fremmest skal du ikke stille sikkerhed, og det gør det markant lettere for dig. Når udbyderen ikke har sikkerhed/pant i din ejendom, har du generelt større frihed til at bruge pengene som du foretrækker.

Samtidig betyder det også, at lånet er nemt og hurtigt at tage. Selve ansøgningen foregår oftest ved at du finder en låneformular på udbyderens hjemmeside. Den udfylder du med alle de oplysninger, det bliver krævet, at du oplyser. Du indsender den, venter på svar, som ofte kommer inden for en dag eller en kort periode, og som svar får du et lånetilbud. Det kan du kigge igennem i ro og mag for herefter at beslutte dig, om det virker som en god aftale for dig. Hvis det gør, så underskriver du på nettet med dit Nem ID, og så venter du bare på pengene. En let proces, intet besvær!

Løbetiden vs. omkostningerne

Inden du beslutter dig for, hvor du skal ansøge og siger ja til en låneaftale, er der noget du skal huske at overveje; løbetiden.

Løbetiden er den periode, du har til at betale dig lån tilbage igen. De fleste steder kan du selv indstille, hvor lang en løbetid, du ønsker, og så prøver låneudbyderen at efterkomme dit behov. Andre steder er det en fast periode på forhånd.

Det er vigtigt, at du overvejer, hvor lang en løbetid ud har brug for. Grunden til at den er så vigtig at få rigtig, er at du hurtigt kan komme i problemer, hvis den er for kort, og du kan betale alt for meget, hvis den er for lang. Der er nemlig en direkte sammenhæng mellem løbetiden og de samlede omkostninger. Derfor skal du huske på følgende:

Jo længere løbetid du vælger, desto dyrere bliver lånet samlet set, da der tilskrives renter i flere måneder.

I den periode, du betaler dit lån tilbage igen, betaler du også en rente til selskabet. Det er vigtigt at vælge en løbetid, der passer til dine behov. Den må ikke være for lang, men heller ikke for kort. Er den for kort, kan du eventuelt få svært ved at betale hele lånet tilbage, og du ender muligvis med enten at overskride perioden. Det er på mange måder en dårlig økonomisk situation, du ikke bør sætte dig selv i.

Tags:

DMCA.com Protection Status