Lån 20.000

Rigtig mange vælger beløbet 20.000 kr., når de skal tage et lån. Det kan både være du har brug for finansiering af elektronik, du skal betale et indskud i en lejlighed eller noget helt tredje. Her på siden kan du se, hvor du kan ansøge lån på 20.000 kr. og hvad du skal holde øje med under låneprocessen.

Oversigt: Lån på 20.000 kr.

Der er overordnet to muligheder, når du skal tage et lån. Den ene er at gå i banken og den anden er at finde et lånefirma online. Det er generelt lettere at blive godkendt til et lån online, og derudover er det en både hurtig og nem låneproces på nettet.

Har du brug for at låne 20.000 kr., findes der flere forskellige firmaer på nettet, der står klar til at hjælpe dig. Herunder kan du se en liste over udvalgte udbydere, der låner beløb ud på 20.000 kr.

SelskabPengebeløbAlderskravIndkomstkravAnsøg gratis
Bank Norwegian5.000 - 400.00023 årFast arbejdeANSØG ››
Profillån5.000 - 50.00018 år125.000 pr. årANSØG ››
L'EASY5.000 - 50.00020 år-ANSØG ››
Nordisk Lån10.000 - 50.00018 år150.000 pr. årANSØG ››
Nordiclån10.000 - 50.00020 år125.000 pr. årANSØG ››
Santander Bank50.000 - 350.00018 år240.000 pr. årANSØG ››

For at tage et lån online skal du være myndig og dansk statsborger. Derudover er der forskellige krav, der skal opfyldes ved de forskellige låneudbydere. Der er en aldersgrænse på over 23 år ved Bank Norwegian, og over 20 år hos Fokuslån og L’EASY.

De fleste steder bliver der foretaget en kreditvurdering af dig som låneansøger. Her kigger udbyderen på din økonomi, om du har gæld og lignende. Hvor fordelagtigt et tilbud du får tilsendt, afhænger derfor af om du har en god økonomi. Allerede på forhånd er der nogle udbydere, der har sat en minimumsgrænse for, hvor stor en årlig indkomst du skal have, for at du bliver godkendt.

Det drejer sig her om Sandtander Bank, hvor du skal have en indkomst på minimum 240.000 kr. om året og Robotlån, hvor den årlige indkomst skal være over 150.000 kr. om året.

Søg hos flere og find den laveste ÅOP

Det er som allerde nævnt forskelligt, hvilke lånetilbud du kan få hos de forskellige udbydere. Nogle løsninger og udbydere er dyrere end andre. Det afhænger af forskellige ting.

Først og fremmest er der gebyrer i forbindelse med enhver låneproces. Nogle af disse gebyrer er faste, uanset hvor stort et lån du tager, andre er en procentstørrelse, der bliver større jo større beløbet er. Derudover kan gebyrerne være forskellige hos fra firma til firma.

En anden ting, der bestemmer hvor dyrt lånet er, er renten. Der findes nogle muligheder, hvor renten er ens for alle, men her er den ofte ret høj. Når du ansøger  bliver der som nævnt foretaget en kreditvurdering. Herefter giver lånefirmaet et tilbud med en rente, de har sat ud fra din økonomi og risikoprofil. Jo bedre privatøkonomi, desto bedre chancer for lave renter.

Det kan være svært at finde ud af, hvad der er den bedste og billigste løsning, når der er så mange udgifter at holde styr på. Heldigvis er der en måde at sammenligne forskellige lån på, hvor det er let at se, hvilket der er det billigste. Det gør du ved at holde øje med ÅOP.

ÅOP = Årlige omkostninger i procent = Det billigste lån

ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og herunder er alle udgifter medregnet, både gebyrer og renten. Det er samtidig et procenttal på de omkostninger, der vil være i løbet af et år, og det er derfor let at sammenligne på tvært at forskellige tilbud, også hvis de har forskellige størrelser. Du finder altså det billigste lån ved at gå efter den laveste ÅOP.

Du kan bruge de 20.000, som du ønsker

Når du skal låne 20.000 kr., er endnu en fordel ved at vælge en online låneudbyder, at du kan bruge pengene på lige netop det, du har lyst til. Du stiller ikke sikkerhed, når du vælger den online løsning, hvilket betyder at lånefirmaet ikke har en måde at indkræve pengene på for eksempel ved at have pant i din bolig eller bil. Når du vælger banken, skal du typisk stille sikkerhed. Men derfor kan du også støde på nogle lånetilbud på nettet, hvor renten er høj, og det er derfor så vigtigt at holde øje med ÅOP og sammenligne flere forskellige tilbud, inden du træffer din endelige beslutning.

Du kan med god grund ansøge om et lån flere forskellige steder. Det er næsten altid uforpligtende, så længe du ikke underskriver noget. De fleste steder udfylder du bare en online formular, indsender den på firmaets hjemmeside og venter på et tilbud. Når du har fået flere forskellige tilbud, kan du sammenligne ÅOP og vælge den billigste løsning.

Tags:

DMCA.com Protection Status