Lån 100.000

Der kan være en lang række grunde til, at du har brug for at låne 100.000 kr. Nogle får akut brug for lån til udbetaling til en bolig, et dyrt indkøb eller for at investere i et projekt – uanset hvad grunden er til, at du har brug for pengene, har du gode muligheder for at få et lån på 100.000 kr. Det vigtigste er at du kun gør det velovervejet og med god grund, for det vil tage lang tid af afdrage gælden igen.

Her kan du låne 100.000 kr.

Et lån på 100.000 kr. er ikke pænt beløb, der er med til at begrænse dit udvalg online. Der findes dog flere udbydere som vil låne dig beløbet – og mere endnu, hvis det skulle blive aktuelt.

Der er låneudbydere, som er klar til at låne dig det, du har brug for, og fordi det kan være så uoverskueligt at finde på nettet, er der her blevet listet nogle online udbydere, som udbyder beløb i den størrelsesorden.

SelskabPengebeløbAlderskravIndkomstkravAnsøg gratis
Bank Norwegian5.000 - 400.00023 årFast arbejdeANSØG ››
Profillån5.000 - 50.00018 år125.000 pr. årANSØG ››
Nordisk Lån10.000 - 50.00018 år150.000 pr. årANSØG ››
DER Privat Finans10.000 - 100.00020 år-ANSØG ››
Santander Bank50.000 - 350.00018 år240.000 pr. årANSØG ››

Du kan selvfølgelig altid vælge at gå ned i banken og ansøge om et lån, som er den traditionelle måde at gøre det på, men i dag er der rigtig mange der i stedet vælger at låne fra en online udbyder. Når det drejer sig om 100.000 kr., skal du kigge dig mere for.

Som du selv kan se på listen, er det forskelligt, hvor store beløb, de forskellige steder låner ud. Ved Bank Norwegian vælger du helt selv, om 100.000 kr. er det rette beløb, eller om du skal søge mere eller mindre. Til gengæld tilbyder Fokuslån maksimum 75.000 kr. ud – de er alligevel på listen, da det kan være, du kommer frem til, at du kan klare dig med mindre.

Krav, der skal opfyldes, når du låner

Det traditionelle banklån er der mange der vælger fra i dag, fordi der er mange krav, der skal opfyldes som ansøger, det er let at få afslag på sin ansøgning og låneprocessen kan være lang og besværlig. Når du søger på nettet, er der langt færre krav, der skal opfyldes. Der bliver desuden spurgt ind til mindre, de fleste steder. Det er for eksempel ikke alle udbydere online, der ville have total sikring for at du har en stabil privatøkonomi. Det kommer til udtryk ved, at de fx. ikke beder dig indsende et budget, som det kendes fra banken.

Til gengæld er alderskravet hos disse to udbydere kun på 18 år. Du skal minimum være 18 for at ansøge, uanset hvor du går hen, men flere steder er der aldersgrænser, der er lidt højere. Eksempelvis skal du være 23 år gammel for at ansøge hos norske Bank Norwegian. Du får uden tvivl flere lånemuligheder efter starten af tyverne.

Det skal du huske på, når du låner 100.000 kr.

100.000 kr. er et stort lån at tage, derfor er der nogle ting, som er gode at huske på, inden du ansøger og godkender en låneaftale. Først og fremmest skal du anstrenge dig for at finde det billigste lån, du kan. Det kommer vi nærmere ind på i næste afsnit. Der er også andre ting, som du skal lægge mærke til.

Det er vigtigt, at løbetiden er rigtig, når du tager et lån, især når det er et højt beløb. Løbetiden er den periode, du har til at betale pengene tilbage til udbyderen. Det er vigtigt, at den hverken er for kort eller for lang. Er din løbetid for lang, bliver det dyrere, end det er nødvendigt. Det betyder nemlig, at du skal betale renter i længere tid, end hvis du fandt en løbetid, der passede til dine behov, og det er spild af dine penge. Til gengæld må den hellere ikke være for kort, for så får du svært ved at betale de 100.000 kr. tilbage igen, og det er det meget vigtigt, at du gør.

Lån 100.000 til en lav rente

Når du skal finde det billigste lån, skal du kigge på renten. Det er nemlig den, der bestemmer ‘prisen’ for lånet. En høj rente betyder, at du skal betale flere omkostninger til udbyderen i den periode, du betaler lånet tilbage af. Det varierer fra udbyder til udbyder, hvor høj renten er, men mange steder afhænger det også af ansøgeren. Når du fremviser nogle dokumenter for, hvordan din økonomi ser ud, vurderer udbyderen om det bliver let for dig at betale pengene tilbage, eller om det bliver lidt sværere. Jo mere du har styr på din økonomi, jo lavere rente kan du håbe at få tilbudt.

Men det er ikke kun renten, der har noget at sige om, hvor mange omkostninger du bliver pålagt. Der er nemlig også gebyrer forbundet med at skifte gæld. Det kan for eksempel være tinglysningsgebyrer, oprettelsesgebyrer og lignende. For at få et samlet overblik over, hvor dyrt lånet egentlig bliver, kan du se på ÅOP. Det står for Årlige Omkostninger i Procent, og her er både renten og alle gebyrer medregnet. ÅOP er altid opgivet i procent, så det er let for dig at sammenligne med andre løsninger. Gå derfor altid efter den laveste ÅOP.

Udfyld flere ansøgninger og find det billigste firma

Efter at have kigget på forskellige udbydere og sammenlignet ÅOP på de forskellige lån, skal du indskrænke valgmulighederne til det firma, du ender med at vælge. Når du har fundet et par udbydere, der ser fornuftige ud, kan du med fordel ansøge flere forskellige steder. Normalt er det uforpligtende at indsende en ansøgning. Når du har gjort det, får du et tilbud retur, og det er først når du har godkendt tilbudet og underskrevet aftalen, at du forpligter dig. Derfor bør du ansøge flere steder, så du indhenter flere tilbud. Dem kan du så sammenligne og på den måde finde den billigste og bedste mulighed for dig.

Tags: 

DMCA.com Protection Status