Lån 10.000

Har du brug for 10.000 kr. på kontoen? Så er der masser af hjælp at hente. Det er ikke et usædvanligt beløb at ansøge om at låne, især ikke hvis du vælger at ansøge hos en online låneudbyder. Her på siden kan du få et overblik over, hvor du kan låne 10.000 kr. og få en masse baggrundsviden, der er god at have med i bagagen.

Her kan du låne 10.000 kr.

I dag vælger rigtig mange at tage deres lån på nettet. Hvor det i gamle dage kun var muligt at gå i banken og tage et lån, er der i dag langt flere muligheder. Der kan være stor forskel på, hvilken udbyder man vælger at benytte. Der er så mange muligheder, at det kan være svært at træffe det rigtige valg og se forskel på et godt lånetilbud og en dårlig forretning. Til at starte med kan du vælge at tage udgangspunkt i siden her. Vi har samlet en række online udbydere, der er til at stole på og som du kan give dig et godt tilbud. Det drejer sig om følgende:

SelskabPengebeløbAlderskravIndkomstkravAnsøg gratis
Bank Norwegian5.000 - 400.00023 årFast arbejdeANSØG ››
Profillån5.000 - 50.00018 år125.000 pr. årANSØG ››
L'EASY5.000 - 50.00020 år-ANSØG ››
Nordisk Lån10.000 - 50.00018 år150.000 pr. årANSØG ››
Nordiclån10.000 - 50.00020 år125.000 pr. årANSØG ››
Santander Bank50.000 - 350.00018 år240.000 pr. årANSØG ››

Din indkomst påvirker dine godkendelseschancer

– De fleste udbydere ønsker, at du har fast arbejde

På listen fremgår det tydeligt, at der er forskellige krav ved firmaerne. Uanset hvor du låner fra, om det er banken eller hvilken som helst online udbyder, skal du være fyldt 18 år for at blive godkendt. Det er ikke unormalt, at et lånefirma har højere aldersgrænser end 18. Eksempelvis skal du være over 20 år for at søge hos Fokuslån og L’EASY, og du skal være over 23 for at låne fra Bank Norwegian.

Der er rigtig mange ting, der spiller ind, når det kommer til, hvilket lån du kan tage. Det drejer sig ikke kun om fastsatte krav. Lånetilbud variere fra person til person, blandt andet påvirker din indkomst, hvorvidt du kan blive godkendt og hvor lav en rente, du kan blive tilbudt.

Nordiclån og Robotlån har et krav om, at kundens indkomst skal være over henholds 125.000 og 150.000 kr. om året, mens Santander Bank har et højere krav på 240.000 kr. om året. Men også de steder, hvor der ikke er krav om indkomst, kan du risikere at blive afvist som låntager, hvis du eksempelvis er arbejdsløs eller i gæld – med andre ord hvis din økonomi ikke står godt til.

Når du ansøger bliver der foretaget en kreditvurdering af dig og din økonomi. Der bliver kigget på din indkomst, om du har gæld og din evne til at spare penge op. Låneudbyderen vil jo gerne være sikker på, at du kan betale pengene tilbage. Jo bedre din økonomi er, jo større sandsynlighed for at kunne tage et billigt lån er der.

Gode råd inden du låner 10.000

Som allerede nævnt vil firmaerne gerne være sikre på, at du kan betale pengene tilbage igen – men det vil du også gerne være sikker på, når det kommer til stykket. Derfor er der nogle forholdsregler, der er gode at tage.

Først og fremmest skal du have tjek på din løbetid. Når du ansøger om et lån, angiver du selv, hvor lang en periode, du gerne vil have til at kunne betale pengene tilbage igen, og det melder udbyderen tilbage, om de kan imødekomme. Den periode med tilbagebetaling kaldes løbetiden. Det er vigtigt altid at overholde den aftalte løbetid. Hvis du ikke gør det, kan du risikere at blive registeret i RKI. RKI er det største register i Danmark over dårlige betalere. Et krav som alle udbydere har tilfælles, er, at de ikke låner til personer, der er registrerede i RKI.

Derudover er det vigtigt at løbetiden rent faktisk passer til dine behov. En løbetid, der er for kort, er selvfølgelig svært at overholde, og en for lang løbetid kan være en dårlig idé, fordi du så skal betale renter i længere tid, end det egentligt er nødvendigt.

Derfor er det vigtigt at lave en plan og overveje din egen situation, før du låner de 10.000 kr., du allerede har vurderet, du har brug for. Dan et overblik over, hvad din indkomst er det kommende stykke tid, hvor meget du har råd til at lægge af hver måned, og regn derefter din løbetid ud. Desuden er det godt at have en plan, fordi du så har noget at følge, som gør det lettere for dig i løbet af låneperioden.

Sammenlign dine muligheder

Det er en rigtig god idé at sammenligne forskellige lånemuligheder, før du tager en endelig beslutning om en udbyder og et tilbud. Ud over at gennemgå listen, der er her på siden, kan du vælge at ansøge flere forskellige steder. Det er uforpligtende, så længe du ikke underskriver noget, og når du ansøger, får du konkrete tilbud tilbage. Når du skal sammenligne lånene, skal du altid gå efter det billigste.

Der er flere ting, der bestemmer om et lån er billigt eller ej, både rente og gebyrer. Derfor kan det være svært at holde overblikket, hvis du ikke holder øje med ÅOP. ÅOP er et begreb, hvor både rente, gebyrer og alle andre udgifter er regnet med og desuden lavet til et procenttal, der gør det let at sammenligne forskellige finansielle produkter. Du skal altid gå efter den laveste ÅOP, for at finde det billigste lån. Hvis du så også vælger et tilbud med passende løbetid, så har du den bedste løsning for dig.

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at nævne, at du skal være helt sikker på, at de 10.000 kr. er det rigtige beløb. Det er en dårlig idé at låne mere, end du har brug for, da de i så fald er dyrere. Det er derfor ikke ligegyldigt om du vælger at optage lån på 12000, 13000 eller 14000 kr. selvom forskellen kan virke lille.

Find frem til dit eksakte pengebehov og vælg det i ansøgningsprocessen.

Tags:

DMCA.com Protection Status