Hvad koster et lån på 140.000?

Ved lån på 140.000 kr. kan der være stor forskelle på omkostningerne, så det er en god idé at være fokusere på priserne hos udbyderne. Metropenge har set på hvad det koster at låne 140.000, for at give dig et godt indtryk af hvad du kan forvente. Se meget mere her.

Her kan du låne 140.000

Vi starter med at se på hvor du kan låne 140.000 kr. online, for der er flere gode muligheder at vælge imellem. Og du skal have både ansøgt og indhentet tilbud, inden du kan finde frem til hvad det koster. Før det, vil det kun være vejledende renter og omkostninger, du kan forholde dig til. Så vi anbefaler du starter her.

SelskabPengebeløbAlderskravIndkomstkravAnsøg gratis
Bank Norwegian5.000 - 400.00023 årFast arbejdeANSØG ››
Santander Bank50.000 - 350.00018 år240.000 pr. årANSØG ››
Ekspres Bank10.000 - 300.00018 år250.000 pr. årANSØG ››

Hvor meget betyder renten, når jeg låner 140.000?

Omkostninger på 37.469 eller 42.355 kroner. Det er den forskel en procent mere eller mindre i rente kan give, når du skal betale af på dit 140.000 kroners lån. Forskellen er beregnet ud fra, at du skal låne 140.000 danske kroner, som du betaler tilbage over 6 år med en rente på enten 8 procent eller 9 procent. Stiftelsesomkostningerne er også det samme, så det er altså kun renten, der er anderledes.

Ovenstående er lavet med henblik på at give et eksempel på, hvor stor en forskel en lille ændring i renten kan give. Det er lavet ud fra tænkte beløber, men som er tilstræbt objektive. Vi har brugt en låneberegner, som du nemt kan finde på nettet på forskellige hjemmesider eller hos banker. Og for at hjælpe dig med at danne et overblik, viser vi her, hvad vi har indtastet:

  • Dit lån: 140.000 kroner
  • Rente: 8 eller 9 procent
  • Samlede omkostninger: 37.469 eller  42.355 kroner
  • Løbetid: 6 år
  • Stiftelsesomkostninger: 1.000 kroner

Når man i forvejen skal ud og låne penge, er renten og løbetiden ikke noget, man skal tage let på. Som du kan se, kan det have en stor betydning for den pris, du ender med at betale og der er ingen grund til at betale mere tilbage, end hvad der er nødvendigt.

Hvad kan du selv gøre for at opnå en forskel?

Det flyder rundt med tilbud i reklamer i fjernsynet, på internettet og i blade og magasiner. De fleste bryster sig af at være det bedste tilbud, og så er der ikke noget at sige til, at man bliver forvirret som forbruger, for hvad skal man så vælge? Låneudbydere er virksomheder som så meget andet. De skal tjene penge for at kunne løbe rundt, så derfor er de selvfølgelig interesseret I, at du vælger lige netop dem.

Fordi udbyderne gerne vil have så mange kunder som muligt, skal du ikke være bange for at indhente tilbud fra flere, så du kan finde den laveste pris (åop). I første omgang skal du beslutte dig for, hvor meget, du har behov for at låne. I dette eksempel er det 140.000 kroner. Så kan du starte med at lede efter de gode tilbud. Der findes flere hjemmesider på nettet, der samler låneudbydere under et tag, men du kan også undersøge banker, hvis du foretrækker at søge hos dit eget pengeinstitut.

Hos banker kan det dog være sværere at få lov til at tage lånet, da de har nogle forskellige parametre, man som kunde skal leve op til for at de accepterer din ansøgning. Men det kan også være en fordel af have alle sine penge samlet et sted, så hvis du er kvalificeret til et banklån, er det værd at vælge. Det kan jo også være, at et godt tilbud fra banken kan være med til at presse prisen ned hos en anden udbyder af forbrugslån.

DMCA.com Protection Status