Lån 45.000

Har du besluttet dig for at tage et lån på 45.000 kr.? Så er der nogle ting, det er vigtigt, du overvejer, holder øje med og skriver om bag øret, inden du tager den endelige beslutning og underskriver en låneaftale. Det er en rigtig god idé at læse med her på siden, hvis du har brug for hjælp og info omkring, hvor du låner 45.000 kr.

Oversigt: Lån på 45.000 kr.

Der er overordnet to forskellige muligheder, når det kommer til at låne pengebeløb på 45.000 kr. Den helt traditionelle mulighed er at gå i banken. Det kræver, at du møder op til flere møder med bankrådgivere, får tjekket din økonomi grundigt igennem og meget andet. Det kan være en lang proces. En anden mulighed er at søge hos en online låneudbyder. Det bliver nogle skræmt væk af, fordi det ikke er lige så traditionelt et valg som at gå i banken, men det betyder ikke, at der ikke er mange fordele ved det.

Først og fremmest er en fordel ved at låne på nettet, at der er meget at vælge imellem og det er muligt at vælge den mulighed, der passer allerbedst til ens egen situation. På listen herunder kan du se nogle af de selskaber, der låner 45.000 kr. til ansøgere.

SelskabPengebeløbAlderskravIndkomstkravAnsøg gratis
Bank Norwegian5.000 - 400.00023 årFast arbejdeANSØG ››
Profillån5.000 - 50.00018 år125.000 pr. årANSØG ››
L'EASY5.000 - 50.00020 år-ANSØG ››
Nordisk Lån10.000 - 50.00018 år150.000 pr. årANSØG ››
Nordiclån10.000 - 50.00020 år125.000 pr. årANSØG ››
Santander Bank50.000 - 350.00018 år240.000 pr. årANSØG ››

Hvilke krav skal jeg kunne opfylde?

På listen oven over kan du se flere forskellige udbydere, er blandt andet låner beløb ud på 45.000 kr. Hvis du bare ser udbyderen på nettet, kan det være svært at finde ud af, hvad der er forskellen på firmaerne, men det er der allerede en smule hjælp til her.

På listen kan du se, at der er forskellige krav til låntageren. Uanset hvor du ansøger henne, om det er i banken eller hvilken som helst online låneudbyder, skal du være fyldt over 18 år. Det er altså ikke et unormalt krav. Samtidig kan du se, at nogle af udbyderne har et alderskrav, der er højere end de 18 år. Det drejer sig om DER Privat Finans og Fokuslån, der forlanger at kunder er fyldt 20 år ogg det drejer sig om Bank Norwegian med det højeste alderskrav på 23 år. Det er ikke unormalt at lånefirmaer gerne vil have, at deres ansøgere er over 20 eller ældre. Der kommer derfor for det meste flere lånemuligheder, jo ældre du bliver, hvis du er helt ung.

Indkomsten og dine muligheder

Endnu et krav, som kun nogle udbydere forlanger, er kravet om fast indkomst. Disse vil fremgå af vores oversigt. I banken er der altid et krav om, at du har styr på din økonomi og har en fast indkomst. På nettet er det lidt mere forskelligt. Grunden til, at nogle udbydere gerne vil have låntagere med en fast indkomst, er, at der i så fald er større sandsynlighed for, at de får deres penge tilbage igen.

På nettet er det ikke altid, du stiller sikkerhed, altså er der ikke altid noget sikkerhedsnet for at pengene bliver betalt tilbage. Derfor er der også ofte en højere rente ved de lån, hvor der ikke er noget krav om indkomst. Til gengæld kan du ofte få en lavere rente, hvis du har en god indkomst, og hvis du vælger en låntager, der ser på disse detaljer.

Der er ud over de allerede nævnte, nogle krav, som gør sig gældende for alle långivere på nettet. Det første er, at du skal være dansk statsborger. Det andet er, at du ikke må være registreret i RKI.

Lån 45000Gode råd inden du låner 45.000 kr.

Der er som allerede nævnt nogle gode råd, som det er godt at skrive bag øret, før du låner 45.000 kr. Først og fremmest er det vigtigt at få et godt overblik over dine muligheder. Brug lang tid her på siden med at sammenligne de udbydere, der er nævnt ovenfor og læs artiklerne under ‘Værd at vide’, for at være rustet godt.

Derudover er det vigtigt, at du selv ved, hvordan du står. Det er en rigtig dårlig idé at søge mere eller mindre, end du egentlig har brug for. Du skal altså være sikker på, at de 45.000 kr. er det rigtige beløb. Ansøger du om for lidt, kan du risikere at skulle tage endnu et lån senere hen, og det kommer til at koste dig meget mere, end hvad der er højst nødvendigt.

På samme måde bliver det også dyrt for dig hvis du gældsætter dig mere, end der er grund til. Så skal du nemlig betale rente i længere tid og af et højere beløb end nødvendigt.

Endnu en ting der er vigtig at overveje, er hvilken løbetid, du gerne vil have. Løbetiden er den periode, du har til at betale lånet tilbage igen, og den må endelig ikke overskrides. Gør den, kan du risikere at blive registreret i RKI. Samtidig må den heller ikke være for lang, da du i så fald skal betale af og betale renter i længere tid end nødvendigt, og det ender med at blive dyrt for dig.

Tags:

DMCA.com Protection Status